OPEN DAG 1 JUNI 🎈 Klik hier voor de uitnodiging

Op de Molenhoeve is altijd wat te beleven

mei 2024

Open dag op zorgboerderij de Molenhoeve

Van harte welkom op de open dag op zorgboerderij Molenhoeve! Vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur is de Molenhoeve geopend. Tijdens deze dag staat ontmoeting, sfeer proeven en gezelligheid centraal. Er zijn kraampjes, een springkussen, de boerderij en activiteitenruimtes kunnen bekeken worden en er is volop gelegenheid voor ontmoeting. Ook zijn er begeleidsters aanwezig om een rondleiding te verzorgen of uw vragen te beantwoorden. Tot dan!

Lees verder
april 2024

Het verslag van de verjaardag van de koning

Op donderdag 26 en vrijdag 27 april werd op de Molenhoeve de verjaardag van de koning gevierd. Alles kleurde oranje en er werden mooie activiteiten georganiseerd. We kunnen wel zeggen dat het geslaagde dagen waren.

Lees verder
april 2024

Het verslag van het jubileumfeest van 3 medewerksters.

Bij een jubileum hoort een mooi feest, dat is waar we van houden op de Molenhoeve. Medewerkers die zo lang hun energie geven om een mooie dagbesteding te verzorgen voor onze deelnemers, verdienen al onze waardering.

Lees verder
januari 2024

Een inkijkje in de viering van onze feestdagen

Elk jaar proberen we van de feestdagen aan het einde van het jaar een mooie tijd te maken met onze deelnemers.

Lees verder
augustus 2023

OPEN DAG ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2023!

Komt u/jij ook? Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met onze zorgboerderij. Hartelijk welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur! Tot dan!

Lees verder
juli 2023

Wij zijn er een weekje tussenuit!

De zorgboerderij is gesloten van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli.

Lees verder
mei 2023

Wij zoeken een ster voor bij ons sterrenteam

Op de Molenhoeve bieden wij dagbesteding aan thuiswonende ouderen. Omdat zij het allerbeste verdienen willen wij zo veel mogelijk activiteiten aanbieden. Door ons sterrenteam zijn er dan ook voldoende handen om ieder persoonlijk dΓ­e activiteiten laten doen wat bij hem of haar past. Lijkt het je mooi om samen met de deelnemers van de Molenhoeve activiteiten te doen en het verschil te maken? We horen graag van je! 0184-682009

Lees verder
mei 2023

Een dag met een oranje randje

Samen de verjaardag van de koning vieren is iets wat we ons niet voorbij laten gaan! Spelletjes, zingen en eten met elkaar zijn de ingrediΓ«nten voor een fantastische dag. En er was nog een bijzondere gelegenheid deze dag. Een van onze vrijwilligers werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Lees verder
december 2022

Herdenking Mission Belle

Op zaterdag 26 november 2022 werd de jaarlijkse Veteranendag Molenlanden georganiseerd door de gemeente om waardering en dankbaarheid aan onze veteranen te tonen. We herdenken onder andere de Mission Belle B-17G.

Lees verder
augustus 2022

De burgemeester op bezoek

Mijlpalen zijn er om te vieren, stil bij te staan, dankbaar voor te zijn. Dat deden we samen met de burgemeester die bij ons op bezoek kwam om ons 12,5 jaar bestaan te vieren. Ook stonden we stil bij het feit dat twee van onze medewerkers 10 jaar in dienst zijn.

Lees verder
12

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!