OPEN DAG 2 SEPTEMBER! ⭐ Klik hier voor de uitnodiging

Op de Molenhoeve is altijd wat te beleven

augustus 2023

OPEN DAG ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2023!

Komt u/jij ook? Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met onze zorgboerderij. Hartelijk welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur! Tot dan!

Lees verder
juli 2023

Wij zijn er een weekje tussenuit!

De zorgboerderij is gesloten van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli.

Lees verder
mei 2023

Wij zoeken een ster voor bij ons sterrenteam

Op de Molenhoeve bieden wij dagbesteding aan thuiswonende ouderen. Omdat zij het allerbeste verdienen willen wij zo veel mogelijk activiteiten aanbieden. Door ons sterrenteam zijn er dan ook voldoende handen om ieder persoonlijk díe activiteiten laten doen wat bij hem of haar past. Lijkt het je mooi om samen met de deelnemers van de Molenhoeve activiteiten te doen en het verschil te maken? We horen graag van je! 0184-682009

Lees verder
mei 2023

Een dag met een oranje randje

Samen de verjaardag van de koning vieren is iets wat we ons niet voorbij laten gaan! Spelletjes, zingen en eten met elkaar zijn de ingrediënten voor een fantastische dag. En er was nog een bijzondere gelegenheid deze dag. Een van onze vrijwilligers werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Lees verder
december 2022

Herdenking Mission Belle

Op zaterdag 26 november 2022 werd de jaarlijkse Veteranendag Molenlanden georganiseerd door de gemeente om waardering en dankbaarheid aan onze veteranen te tonen. We herdenken onder andere de Mission Belle B-17G.

Lees verder
augustus 2022

De burgemeester op bezoek

Mijlpalen zijn er om te vieren, stil bij te staan, dankbaar voor te zijn. Dat deden we samen met de burgemeester die bij ons op bezoek kwam om ons 12,5 jaar bestaan te vieren. Ook stonden we stil bij het feit dat twee van onze medewerkers 10 jaar in dienst zijn.

Lees verder
juli 2022

Wij gaan even op vakantie!

De Molenhoeve is er een weekje tussenuit. Even opladen en vakantie vieren om daarna weer met veel enthousiasme aan de slag te gaan.

Lees verder
april 2022

Het verslag van onze mooie lentefair

Al twee jaar een pas op de plaats, een andere manier van zorg, zowel bieden als ontvangen, met beperkingen in de hoofdrol, zoals het bekende afstand houden, onszelf altijd goed beschermen en de gezondheid van onze deelnemers in het bijzonder.

Lees verder
april 2022

Kees van der Staaij op de Molenhoeve!

Plotseling kwam daar als een aangename verrassing het telefoontje en wat was het leuk om Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, een uitgebreide rondleiding op onze zorgboerderij te mogen geven.

Lees verder
april 2022

Alles komt tot leven in onze beleeftuin

Van de opkomende bloemetjes tot het zonnetje op de bol en het zachte briesje door het golvende haar, onze beleeftuin doet je goed en verzet de gedachten op al het moois dat de natuur je brengt. Elke dag opnieuw en elke dag weer nét even anders.

Lees verder
12

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!