Wij gaan even op vakantie! β˜€οΈ meer informatie

Op de Molenhoeve is altijd wat te beleven

juli 2022

Wij gaan even op vakantie!

De Molenhoeve is er een weekje tussenuit. Even opladen en vakantie vieren om daarna weer met veel enthousiasme aan de slag te gaan.

Lees verder
april 2022

Het verslag van onze mooie lentefair

Al twee jaar een pas op de plaats, een andere manier van zorg, zowel bieden als ontvangen, met beperkingen in de hoofdrol, zoals het bekende afstand houden, onszelf altijd goed beschermen en de gezondheid van onze deelnemers in het bijzonder.

Lees verder
april 2022

Kees van der Staaij op de Molenhoeve!

Plotseling kwam daar als een aangename verrassing het telefoontje en wat was het leuk om Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, een uitgebreide rondleiding op onze zorgboerderij te mogen geven.

Lees verder
april 2022

Alles komt tot leven in onze beleeftuin

Van de opkomende bloemetjes tot het zonnetje op de bol en het zachte briesje door het golvende haar, onze beleeftuin doet je goed en verzet de gedachten op al het moois dat de natuur je brengt. Elke dag opnieuw en elke dag weer nΓ©t even anders.

Lees verder
april 2022

Van alles en meer over de Molenhoeve

We vinden het belangrijk om te laten zien wat er speelt en gebeurt, want wie weet verwelkomen we je als de volgende bewoner, die er samen met ons een dagelijks feestje van maakt.

Lees verder

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!