OPEN DAG 1 JUNI 🎈 Klik hier voor de uitnodiging

Een inkijkje in de viering van onze feestdagen

In november zijn we met de deelnemers op de Molenhoeve op stap gegaan. Elke dag vertrok er een groepje met de bus op pad naar de intratuin voor ons jaarlijkse uitje. Wat hebben we daar weer naar uit gekeken met elkaar!

In de bus onderweg genoten van de mooie uitzichten in de polder. Eenmaal in Sliedrecht aangekomen wandelden we met elkaar de intratuin door. We verwonderden ons over alle mooie winterdorpen die daar opgezet waren en keken onze ogen uit. Ondertussen deelden we verhalen over de winters van vroeger en de kerstdagen. Daarna schoven we in het restaurant aan en aten daar een heerlijke oliebol en genoten van een heerlijke bak koffie, thee of chocomelk. Dat was erg gezellig.

 

In de weken daarna zijn we aan de slag gegaan met onze jaarlijkse kerstgroet. Met elkaar gingen we werken aan een mooi kerststuk wat onze collega voor ons heeft opgezet. Dit jaar maakten alle deelnemers een leuke plankje met kerstballen en kerstverlichting. Om het geheel mooi af te werken werd het plankje gedecoreerd met onder andere tillansia en dennenappels. Zo kon iedereen voor de kerst een mooi stukje mee naar huis nemen om van te genieten.

Op donderdag 21 en vrijdag 22 december hebben we een kerstviering gehouden op de Molenhoeve. In de Til werden kerstliederen gezongen, het kerstverhaal werd verteld en er werden gedichten voorgedragen. Ook werd er op donderdag nog een mooie quiz gehouden.

Daarnaast werden er heerlijke kerstmaaltijden bereid. Op donderdag werd er in het Achterhuis van alles gemaakt uit de Chinese keuken en in het Voorhuis hebben we pizza’s gebakken met de pizzarette’s. Op vrijdag werd er soep geserveerd, witlof uit de oven, aardappelkroketjes en kiprollade. Ook waren er nog gevulde eieren. Het was erg gezellig om zo met elkaar samen te zijn en te genieten van al het lekkers wat was klaargemaakt.

In de week naar het einde van het jaar 2023 hebben we genoten van versgebakken oliebollen. Daarnaast hebben we op de driepoot boven een knapperend vuurtje heerlijke (alcoholvrije) glühwein gemaakt. Hier genoten we van met elkaar.

Groetjes en tot snel! 👋
Team Molenhoeve
Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!