OPEN DAG 1 JUNI 🎈 Klik hier voor de uitnodiging

Het verslag van het jubileumfeest van 3 medewerksters.

Op Zorgboerderij de Molenhoeve was het de afgelopen weken een aantal keer feest! Maar liefst drie gewaardeerde medewerksters vierden elk hun 12,5-jarig jubileum. Riet, Marjan en Emmy werden alle drie verrast met een feestje! Het was een verrassing van formaat, want op verschillende dagen werden zijn in het zonnetje gezet met een hartverwarmend feestje.

Op hun speciale dag werden de jubilarissen getrakteerd op een feestelijke bijeenkomst die in het geheim georganiseerd was. Compleet met een heerlijke taart, schitterende boeketten en kaarsjes om uit te blazen. De deelnemers van de Molenhoeve deelden hun vreugde door ze toe te zingen en een mooi persoonlijk lied te zingen of een persoonlijke bingo te spelen.

Maar dat was niet alles! Tussen de middag werd er een smakelijke maaltijd geserveerd, bestaande uit verse friet, een frisse salade, kipsatΓ© of een kroket of frikandel. Een gezellige maaltijd die de bijzondere dag nog specialer maakte. En… wist u dat de friet gemaakt is van onze eigen geteelde aardappels? Nog lekkerder dus!

Deze jubilea zijn niet alleen een viering van de toewijding en inzet van deze medewerksters, maar ook een erkenning van hun waardevolle bijdrage en liefde aan Zorgboerderij de Molenhoeve. We feliciteren hen van harte en kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en zorg aan onze deelnemers op de Molenhoeve.

Groetjes en tot snel!

Team Molenhoeve

Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!