OPEN DAG 1 JUNI ๐ŸŽˆ Klik hier voor de uitnodiging

De burgemeester op bezoek

Het is je vast niet ontgaan dat de Molenhoeve in de afgelopen periode zijn 12,5 jarig jubileum gevierd heeft. Nu hebben we met onze huisstijl een metamorfose ondergaan en moest er nog een nieuwe vlag komen. We vonden het toch wel een speciaal moment en dachten dat het wel leuk zou zijn om hier iemand voor uit te nodigen. En wat is voornamer dan de burgemeester hier voor te vragen!?
We vinden het geweldig dat hij de tijd genomen heeft om samen met ons stil te staan bij het jubileum.
Alle deelnemers verzamelden zich om de vlaggenmast heen om dit moment mee te maken. Twee van onze deelnemers, Gerrit en Wout, mochten assisteren bij het hijsen van de vlag.
Toen de vlag eenmaal wapperde in de wind hield de burgemeester een speech. Hij vertelde over hoe veel bewondering hij had voor Gerda en Roelof dat ze al 12,5 jaar dagbesteding bieden aan thuiswonende ouderen.
Hij benoemde ook dat er in het nieuwe logo een hart verwerkt is. Dit deed hem denken aan het Hebreeuwse woord Lev. Dat betekend hart. Het laat veel lef en moed zien van Gerda en Roelof dat ze dit werk mogen doen. De burgemeester vertelde dat hij met nรณg een missie naar de Molenhoeve was gekomen…. wat zou dat zijn?

 

Het is namelijk zo dat er twee medewerkers van de Molenhoeve 10 jaar in dienst zijn! Marjan en Barbera. Deze werden natuurlijk naar voren geroepen en kregen een broche overhandigd die door boerin Gerda werd opgespeld. Ook kregen ze een bos bloemen en een presentje. Dit hadden ze totaal niet verwacht, wat een verrassing! Wij zijn super trots op deze medewerkers. We merken altijd dat ze hun werk met hart en ziel doen. Afsluitend zongen we met elkaar nog het Molenhoevelied onder begeleiding van Barbera op haar gitaar en Marjan op haar accordeon. Dit lied is gemaakt door onze collega Marjan. Binnen stond er nog een heerlijk stukje gebak en warme koffie op ons te wachten. Dat ging er wel in natuurlijk! Al met al een dubbele feestdag vandaag waar we zeer van genoten hebben!

Hartelijke groetjes en hopelijk tot snel! ๐Ÿ‘‹

Team Molenhoeve
Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!