OPEN DAG 1 JUNI 🎈 Klik hier voor de uitnodiging

Het verslag van de verjaardag van de koning

Al bij aankomst op de Molenhoeve werden onze deelnemers ondergedompeld in de oranjesfeer. Iedereen werd voorzien van een mooi koningsdagspeldje en de collega’s hadden allemaal hun Koningsdag outfit aangetrokken. We hebben met elkaar de vlag gehesen en daarbij wat Koningsdagliederen gezongen. Zo begon de sfeer al goed.

Verder stond er een Koningsdagspel op het programma. Over de boerderij heen waren posten gemaakt waar opdrachten uitgevoerd moesten worden. Elke post vertegenwoordigde een Nederlandse provincie. Er moesten veel verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Denk aan blikwerpen, zak gooien, oranjebingo, koekhappen en nog veel meer herkenbare spellen. Daarbij ontvingen we allerlei informatie over provincies, het koninklijk huis en allerlei historische weetjes.

Tussen de activiteiten door verzorgde Stichting Vrienden van de Molenhoeve een heerlijk hapje. Dat was erg welkom en zorgde weer voor meer energie! Er was even een rustmoment waar onze deelnemers neer konden strijken en bij konden komen van hun inspanningen. Bedankt Stichting Vrienden van de Molenhoeve!

Onze collega AdrΓ―enne verzorgde heerlijke versgebakken stroopwafels voor ons. Hollandser kan niet! In de beleeftuin was ze opgesteld en daar bakte ze heel wat stroopwafels bruin. De deelnemers konden tussen de bedrijven door hier heerlijk van smullen!

Na de maaltijd werden we in de Til verwacht. Hier kwam een klas van de school met de Bijbel allerlei Koningsdagliederen voor ons zingen. We hebben met plezier en vertedering naar al deze mooie kinderstemmen geluisterd. Een van onze deelnemers kon mooi op de mondharmonica met hen meespelen. Toen de kinderen weer naar huis waren hebben we de dag afgesloten met een quiz over het koninklijk huis. Wat een geslaagde dag, we hopen dat jullie van het verslag genoten hebben!

Groetjes en tot snel!

Team Molenhoeve

Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!