Jubileumfeest op de Molenhoeve! 😊 Klik hier om te zien wie er in het zonnetje gezet zijn.

Van alles en meer over de Molenhoeve

Midden op het platteland, omringd door groen en rust, daar ligt de Molenhoeve. DΓ© plek waar je samen met ons jezelf kunt zijn en geniet van een warm tweede thuis. Een liefdevolle omgeving waar niemand zich snel verveelt en waar je wordt omringt met alles dat een zorgzame omgeving je te bieden heeft.

Er is altijd wat te beleven en altijd wat te vertellen ~ over de melkveehouderij, het akkerbouwbedrijf en bovenal ook over de zorgboerderij ~ waar we in samenwerking met ons sterrenteam, van toegewijde vrijwilligers en zorgprofessionals, de aandacht aan hulpbehoevende ouderen leveren die zij meer dan verdienen.

Daar hoort natuurlijk een mooie website bij, die je helpt om ons beter te leren kennen, maar ook de mogelijkheid biedt om op de hoogte te blijven van onze ervaringen en ontwikkelingen. We vinden het belangrijk om te laten zien wat er zoal speelt en wat er allemaal gebeurt, want wie weet verwelkomen wij je als de volgende deelnemer, om er samen met ons een dagelijks feestje van te maken.

Nieuwtjes
Via onze nieuwspagina brengen we je periodieke verslaggevingen, waarin we schrijven over bijzondere momenten, nieuwe voorzieningen en recente ontwikkelingen op zowel de zorgboerderij als het melkvee- en akkerbouwbedrijf. Hierbij vertellen we je meer over ons team en de manier waarop wij en onze ondernemingen met onze missie verbonden zijn.

Mediaboek
De leukste foto’s en video’s plaatsen we in ons media-archief, zodat je een leuke indruk krijgt van onze bedrijven en zodat we later zelf kunnen terugkijken op al onze ervaringen. Tevens plaatsen we relevante links naar onze partners, met wie we vandaag de dag of in het verleden hebben samengewerkt, en er zo een beeld ontstaat van onze samenwerkingen.

Zorgboerderij
Pak een goede kop koffie en ga er eens voor zitten, want op deze pagina lees je alles over een mogelijk verblijf op de Molenhoeve. Hier vind je alle informatie over de activiteiten die we samen ondernemen, wat het inhoudt om van elke dag een onvergetelijk en comfortabel moment te maken en wat het betekent om je tijd met ons door te brengen.

Boerderij
Met veel zorg en aandacht omgaan met mens en dier, met oog voor de natuur en aandacht voor een gezonde en duurzame omgeving; dat is onze missie. We vinden het dan ook belangrijk om je op de hoogte te kunnen houden van onze ontwikkelingen binnen het melkvee- en akkerbouwbedrijf, waarin er naast het runnen van onze zorgboerderij veel gebeurt.

Vrienden
Onze stichting β€œVrienden van Zorgboerderij de Molenhoeve” maakt de extraatjes mogelijk, waardoor we onze deelnemers een nog fijner thuis kunnen bieden en effectiever kunnen ondersteunen, met aanvullende faciliteiten en prikkelende uitjes. Kortom, dankzij je hulp maken we samen het verblijf op de Molenhoeve nog mooier en leuker!

Contact
Iemand online inschrijven voor onze zorgboerderij, je bijdrage leveren en vrienden worden van de stichting, een algemene vraag stellen of alvast een open sollicitatie sturen? Op onze contactpagina ben je aan het juiste adres, want hier is het allemaal mogelijk. We horen graag van je en komen zo snel mogelijk op je berichtje terug!

De nieuwe huisstijl, website en teksten zijn ontwikkeld in samenwerking met Buro Schakel en middels een leuk en creatief proces zijn we gekomen tot het resultaat waarvan we alleen maar konden dromen. We zijn dan ook trots om dit resultaat met jullie te kunnen delen!

Kijk eens rustig rond en kom regelmatig terug voor nieuwe updates, weetjes en informatie. Vergeet ons ook niet te volgen op social media, want daar houden we je ook graag op de hoogte!

Groetjes en tot snel! πŸ‘‹
Team Molenhoeve
Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!