OPEN DAG 1 JUNI 🎈 Klik hier voor de uitnodiging

Kees van der Staaij op de Molenhoeve!

Plotseling kwam daar als een aangename verrassing het telefoontje en wat was het leuk om Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, een uitgebreide rondleiding op onze zorgboerderij te mogen geven.

Samen met twee kandidaten van de SGP Molenlanden maakten we een informatief als wel een actief rondje langs alle faciliteiten die onze zorgboerderij te bieden heeft en hebben we gesproken over onze missie bij de onderneming ~ Een plek creëren waar ouderen samen met ons zichzelf kunnen zijn.

Hooggeëerd bezoek dus en best even spannend om de delegatie te ontvangen, maar we wisten wat ons te doen stond en we hadden ons woordje klaar. Gelukkig heb je dat als je doet wat je leuk vindt en kwam het er zonder al te veel zenuwen uit.

Volgens ons was het een geslaagde middag en hebben onze bezoekers en deelnemers zichzelf goed vermaakt, met een rondje door de beleeftuin, een ritje op het fietslabyrint, een persoonlijke kennismaking onder het genot van een boeren bakkie koffie en onze onderlinge verbondenheid in het gesprek.

Aan het eind van de middag werden we ook nog eens verrast met een leuk cadeau, dat ons werd geschonken door de SGP Molenlanden; Een echte notenboom! Welke persoonlijk door Kees van der Staaij en in samenwerking met twee van onze deelnemers werd geplaatst.

We zijn blij met dit geslaagde bezoek en de leuke middag die we samen hebben beleefd. En de notenboom? We gaan er absoluut voor zorgen dat deze er over vele jaren nog net zo mooi bijstaat! Dankjulliewel!

Enkele relevante links:
Lees het artikel op de website van Het Kontakt
Meer informatie over de SGP Molenlanden

Foto’s en video door:
Geurt Mouthaan | Redacteur en fotograaf van Het Kontakt – Alblasserwaard

Groetjes en tot snel! 👋
Team Molenhoeve
Hart voor ouderen

Deel je dit nieuwtje voor ons?

Nieuwsoverzicht

Net als de Molenhoeve een nieuwe website?

Leuk en we helpen je graag verder! Samen met denkers en doeners werken we aan websites, huisstijlen en bijvoorbeeld social media.

We maken communicatie leuk en effectief en zorgen ervoor dat je met plezier kunt bouwen aan je merk. Laat eens van je horen!